Inschrijving Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz is gestart

Biddinghuizen - BAS Voetbal houdt op vrijdagavond 29 maart het eerste Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz. In de kantine van de club krijgen de deelnemers vragen over allerlei onderwerpen voorgeschoteld, maar allemaal hebben ze één gezamenlijke connectie: voetbal.

De deelnemers aan de voetbalquiz moeten om 20.00 uur paraat zitten voor de eerste vraag, waarna er een avondvullend programma volgt. 'Het moet vooral een gezellige avond worden, maar uiteraard gaan we ook proberen om de hersens van iedere voetbalkenner te laten kraken. Want uiteindelijk wordt er wel gestreden om de hoofdprijs: de wisselbeker', meldt de organisatie. 

Inschrijving

De inschrijving voor het Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz is inmiddels begonnen. De teams bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier personen. Aanmelden kan via de speciale website aanmelden.basvoetbal.nl. Per team bedraagt het inschrijfgeld 10 euro en die betaling vindt ongeveer een week van te voren plaats via Tikkie. 

'Ben jij die voetbalkenner, ben je liefhebber van een quiz of hou je gewoon van een gezellige avond vol bier en vertier? Stel dan een team samen en schrijf je in', aldus de organisatoren.