Streetdance, klimmen en voetballen in de voorjaarsvakantie

Lelystad - In de voorjaarsvakantie kunnen alle kinderen zich weer sportief uitleven bij activiteiten georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad.

Zo zijn er voetbalclinics, kun je klimmen in het donker tijdens Glow in the Dark Klimmen en dans je bij de Hiphop/Streetdance les in een echte dansstudio. Voor de allerkleinsten is er een kennismakingsles van het Nijntje Beweegdiploma.

Tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 18 februari tot en met zondag 24 februari, organiseert de afdeling Sport & Bewegen van het Sportbedrijf weer diverse activiteiten voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar. 

Glow in the dark klimmen

Buiten is het weer nog grijs en grauw, binnen in Sportcentrum De Koploper krijg je het vanzelf warm bij bijvoorbeeld het beklimmen van de 11 meter hoge klimmuur. En dat ook nog in het donker, met spectaculaire glow-in-the-dark-effecten. Bij de voetbalclinics in de sporthal van De Koploper leer je over techniek, balbehandeling en, niet onbelangrijk: scoringsvermogen! Na afloop mag je lekker zwemmen in het recreatiebad.

Nijntje Beweeglessen

Activiteiten buiten De Koploper zijn te vinden in sportzaal Horst, waar in samenwerking met Babaloesport de kleintjes en hun ouder(s)/ verzorger(s) kunnen kennismaken met de Nijntje Beweeglessen. Dit programma leert hen (over) lekker bewegen en ondersteunt de ontwikkeling van de motorische en sociale vaardigheden.

Voor de activiteit Hiphop/ streetdance opent Dansstudio WB de deuren van hun professionele dansstudio aan de Dukaatpassage. Zij gaan de kinderen die zin hebben in een muzikale work-out, alles leren over deze intensieve danssoort waarbij je op ritmische wijze echt ál je spieren gebruikt! 

Kijk voor meer informatie en online inschrijven op alle activiteiten op de speciale webpagina: www.sportbedrijf.nl/vakantiesport. Inschrijven kan tot en met woensdag 13 februari.