Gerard Spong geeft collegevoorstelling in De Meerpaal

Dronten - ‘In Vertrouwen’. Dat is de titel van de collegevoorstelling die advocaat Mr. Gerard Spong zaterdag 2 maart om 20.15 uur geeft in theater De Meerpaal in Dronten.

Eén van de meest vooraanstaande strafrechtadvocaten

In deze unieke voorstelling vertelt Spong in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken. Deze voorstelling is ook uitermate geschikt om te bezoeken als bedrijfsuitje en met zakelijke relaties, inclusief horeca arrangement.

Reserveren

Kaarten reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.