Flevo Delta houdt weer Start to Run

Dronten - Atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten start na de voorjaarsvakantie met de cursus Start to Run. Na zeven weken trainen lopen de deelnemers al zo’n 20 minuten achter elkaar.

Dinsdag 26 februari om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst op de accommodatie van Flevo Delta aan de Educalaan 18 in Dronten.

Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen. Ook wie al enige loopervaring heeft kan meedoen. Er wordt gewerkt aan conditie, energie én gezondheid. Start to Run biedt een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers de deelnemers helpen en begeleiden. Flevo Delta biedt gratis een tweede training aan op zaterdagmorgen.

Minitraining

Onderdeel van de de informatiebijeenkomst op 26 februari is een minitraining bij Flevo Delta. Na deze training kan besloten worden om definitief mee te doen aan Start to Run. Deze begint op dinsdagavond 5 maart.

Miniworkshops

Tijdens de informatiebijeenkomst worden aanwezigen in groepjes geïnformeerd over het programma en zijn er miniworkshops. Trainer/atleet Dorine van Arendonk geeft een miniworkshop over voeding, Jasper de Groot van Centrum Fysiotherapie sluit aan voor een miniworkshop blessurepreventie en trainer/atleet Robert Post vertelt alles over loopschoenen en sportkleding. Het is raadzaam in sportkleding en met sportschoenen aan te komen.

Voor verdere informatie en inschrijven: www.yakultstarttorun.nl of www.avflevodelta.nl.