Jörgen Raymann schudt aan de boom

Dronten - Als Jörgen Raymann aan zijn stamboom schudt, kukelen zijn voorouders uit vier werelddelen eruit. En dat zorgt voor de nodige innerlijke conflicten en hilarische verhalen. Hij is donderdag 7 februari te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Jörgen Raymann schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren? Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelfbewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog of de yoga-goeroe. ‘Misschien kom je er op het eind van de avond achter dat - als hij maar hard genoeg schudt - hij zelf ook uit die boom valt.’

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein in De Meerpaal (maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), via telefoonnummer 0321-388770 of via de website van De Meerpaal.