Gospelzanger Gerald Troost treedt op in Dronten

Dronten - Gerald Troost en Wim Hoddenbagh treden vrijdag 8 februari op in kerkcentrum De Ark aan De Oost 54 in Dronten. Ze brengen er een optreden in het kader van de concerttour ‘Luid en Duidelijk’.

In samenwerking met Kerk in Actie willen de twee muzikanten in het avondvullende programma aandacht vragen voor de christelijke kerk in het Midden-Oosten. Dit doen zij door middel van het platform van Zingen in de Kerk.

Gerard Troost is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse kerken. Als zanger en spreker weet hij het Evangelie op een laagdrempelige manier te vertalen naar woord en muziek. Wim Hoddenbagh heeft jarenlange ervaring als spreker in kerken en op conferenties, voor zowel volwassenen als jongeren.

Samen hebben ze zich nu in dienst gesteld van Kerk in Actie, om zo - door middel van concertavonden - de christelijke kerk in Syrië en Libanon te kunnen ondersteunen en versterken met aandacht, gebed en financiering.

Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten zijn te boeken via de website van Zingen in de Kerk.