Carla Pontes keert terug naar Lelystad

Lelystad - Voor de derde keer binnen een jaar treedt Carla Pontes op in Lelystad. De Portugese zangeres staat zaterdag 26 januari met ‘Opera Rocks’ in restaurant De Cantine aan de Oostvaardersdijk.

In januari en mei vorig jaar trad Carla Pontes op met Dell Acqua en in augustus gaf ze een optreden met de befaamde accordionist Gonçalo Pescada in het concert ‘On Stage’. Met ‘Opera Rocks’ keert de zangeres terug in een totaal andere setting.

Klassiek liefdesverhaal

‘Opera Rocks’ is een klassiek liefdesverhaal waarin een rockster zich een weg baant in het leven van een sopraan. Het verhaal wordt gepresenteerd door een verteller (in dit geval is dat Jöran Aerns), die het publiek laat kennismaken met de levens van rockartiest Freddy en operadiva Maria. Freddy wordt gespeeld door rockzanger en gitarist Ray van Duijvenbode.

Rol van Maria

De lyrische sopraan Carla Pontes speelt de rol van Maria. Ze worden op piano begeleid door Cristiana Silva. Volgens de productie zal de show variëren van krachtige rock tot delicate klassieke muziek, en van intense opera tot subtiele rockmuziek, prachtig samengebracht in nieuwe en originele arrangementen.

In restaurant De Cantine is het mogelijk eerst te dineren (vanaf 19.00 uur). Aansluitend aan het diner begint het concert om 20.30 uur.

Tickets zijn te bestellen via de site www.go4pure.com.