Schaatsen per minuut bij Flevonice

Biddinghuizen - Met de introductie van de ap Tapperuse bij Flevonice kunnen bezoekers vanaf dit winterseizoen per minuut betalen voor de tijd dat ze bij de schaatsbaan in Biddinghuizen binnen zijn.

Flevonice heeft gekozen voor de nieuwe flexibele betaalmethode om spontane toegang mogelijk te maken. Met de app betalen bezoekers per minuut en alleen voor de tijd dat ze bij het attractiepark binnen zijn. De Tapperuse app is gratis te downloaden in de App en Play store.

Pay per use

Met Tapperuse kunnen schaatsliefhebbers kort of spontaan een bezoekje brengen aan Flevonice. Tappen is ideaal voor jonge gezinnen, die niet de hele dag de tijd hebben of hun uitjes maar moeilijk kunnen plannen. De app speelt in op de trend dat consumenten alleen willen betalen voor datgene wat ze afnemen (pay per use). Bezoekers betalen nooit meer dan de dagprijs. Met Tapperuse wordt de drempel verlaagd voor bezoekers die de schaatsen onder willen binden, al is het maar voor een uurtje.

Schaatskoorts

Jens Kooiker van Flevonice: 'De schaatskoorts is losgebarsten. Dat merken we ook op onze ijsbaan. Na de eerste marathon op natuurijs komen ook veel liefhebbers trainen voor de Elfstedentocht. Als buitenbaan bieden we de meest natuurgetrouwe kunstijsbaan onder verschillende weersomstandigheden aan. Dat maakt onze baan aantrekkelijk voor trainingsdoeleinden, maar ook voor de recreatieve schaatser. Tapperuse werkt echt hartstikke makkelijk. Op deze manier verlagen we de drempel om zo nog meer mensen op de schaats krijgen, ook nadat buiten de sloten en meren weer open zijn'.

Regionale locaties

Tappen kan al bij meerdere locaties in Flevoland zoals Thermen La Mer en Batavialand. Van elke locatie is de actuele prijs per minuut zichtbaar. De locaties kunnen de prijs per minuut verhogen of verlagen op basis van de drukte.

Gebruiksvriendelijk

Tapperuse werkt op basis van gps, wat de app heel gebruiksvriendelijk maakt. Bezoekers tappen in als ze een locatie inlopen en tappen uit bij vertrek. Betaling gebeurt achteraf via AfterPay en de entreekosten zijn nooit hoger dan de maximale dagprijs. De transactiekosten bedragen 0,75 euro per bezoek en blijven gelijk als er meerdere personen meegaan op een account (maximaal 6). Een nieuwe gebruiker registreert zich eenvoudig in de app en kan de app direct gebruiken.