BAM Wonen levert 25 huurwoningen op in woonwijk Warande

Lelystad - Negen maanden na de start van de bouw heeft BAM Wonen het project Waterfront, dat bestaat uit 25 middensegment huurwoningen in de Lelystadse nieuwbouwwijk Warande, opgeleverd.

Wethouder Wonen en eerste locoburgemeester Janneke Sparreboom en Pim de Boer, directeur Noordwest bij BAM Wonen, hebben symbolisch de gouden sleutel van de huurwoningen aan de nieuwe bewoners overhandigd.

Wethouder Sparreboom: 'De oplevering van deze woningen, de grote interesse en de snelheid waarmee de woningen door belangstellenden zijn ingevuld, tonen aan dat hier een segment van de woningmarkt is aangeboord waaraan behoefte is. BAM Wonen heeft dat goed aangevoeld. Andere ontwikkelaars en beleggers volgen dat goede voorbeeld en zijn bezig met de realisatie van bouwplannen voor vrije sector huurwoningen'.

Aardgasvrij

Het project Waterfront bestaat uit 25 grondgebonden, vrije sector huurwoningen uit de BAM Wooncollectie. De woningen zijn aardgasvrij uitgevoerd en voorzien van een luxe keuken, sanitair en vloerverwarming op alle verdiepingen.

Waterfront maakt deel uit van plangebied De Olmen binnen de Warande. Vanuit het project Waterfront lopen de bewoners straks via groene verbindingen naar het nabije Wijkplein Warande met onder andere een basisschool, kinderopvang, supermarkt en huisartsenpraktijk. Voor Waterfront is het Olmenpark de dichtstbijzijnde groenvoorziening. Aan de voorzijde vormen de woningen één front naar de door Warande lopende vaart.  

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze link.