Van Werven TOP onderneming van het Jaar in gemeente Dronten

Dronten - Tijdens een drukbezocht OVDD Nieuwjaarsfeest heeft Kunststof Recycling Van Werven B.V. zaterdag de prijs TOP Onderneming van het Jaar van de gemeente Dronten in ontvangst genomen. Tietema’s Bakkerij sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht en Carpe Diem Makelaardij werd Talent van het Jaar.

Kunststof Recycling Van Werven B.V. mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 12 april in Marknesse.

De prijzen werden dit jaar uitgereikt door drie personen. Juryvoorzitter Robert Elshof van Elshof Organic Fruit reikte de prijs uit aan TOP Onderneming Kunststof Recycling Van Werven B.V., burgemeester Ineke Bakker reikte de prijs uit aan Talent van het Jaar Carpe Diem Makelaardij en Remko Bosma, directeur van Wouda Installatietechniek, reikte de prijs uit aan Detaillist van het Jaar Tietema’s Bakkerij. In totaal waren er negen nominaties, verdeeld over de drie categorieën. Zij zijn allemaal bezocht en beoordeeld door de jury.

De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD en van de gemeente Dronten ontvingen zij een cheque met bedragen van 1.000 en 500 euro om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente Dronten.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen. 

OVDD behartigt de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Dronten met betrekking tot de ontwikkeling van overheidsbeleid op lokaal en regionaal niveau. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van samenwerkingen tussen ondernemers en overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen, kennis te delen en een netwerkplatform te bieden. Met als doel een positief ondernemersklimaat te creëren in gemeente Dronten.