De Meerpaal brengt eerste Meerpaal Magazine uit

Dronten - Bij de start van het nieuwe jaar brengt De Meerpaal in Dronten haar eerste Meerpaal Magazine uit, met daarin alle facetten van wat dit unieke podium te bieden heeft. Inclusief geactualiseerd aanbod van de eerste helft van 2019.

Met haar totale aanbod aan dienstverlening wil De Meerpaal alle inwoners van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant bereiken. Het ultieme doel is het faciliteren van ontmoeting en verbinding. In De Meerpaal zelf, maar ook op scholen en in de wijken. Het Magazine informeert over het totaalprogramma evenementen, bioscoop en theaterprogrammering, maar ook over de dienstverlening vanuit De Meerpaal Welzijn en De Meerpaal academie. Het Magazine kan worden afgehaald bij het Serviceplein. Er is tevens een winactie aan gekoppeld.

Het Meerpaal Magazine is ook een tussentijdse aanvulling op de Theatergids die elk jaar in mei uitkomt. Op vrijdag 17 mei presenteert De Meerpaal alweer haar nieuwe theaterseizoen 2019/2020 op de première-avond die exclusief toegankelijk is voor Meerpaalpashouders. 

Serviceplein

Het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.