Pastoraal werker Harm Feijen neemt afscheid van Swifterbant

Swifterbant - De Protestantse Gemeente van Swifterbant neemt in de ochtenddienst van zondag 20 januari afscheid van pastoraal werker Harm Feijen.

Op 31 december bereikte Harm Feijen na een dienstverband van ruim 22 jaar de pensioengerechtigde leeftijd en neemt hij afscheid van de Protestantse Gemeente van Swifterbant en (op termijn) ook van het dorp Swifterbant.

Tijdens de eerste Swifterbantse jaren had Feijen een deeltijdaanstelling en was hij eveneens als pastoraal werker verbonden aan de Protestantse Gemeente van Kraggenburg.

De laatste jaren was Feijen voor honderd procent werkzaam in Swifterbant. Naast het werk voor de Protestantse Gemeente was Feijen ook zeer betrokken bij het dorp. Nooit werd er tevergeefs een beroep op hem gedaan om te spreken bij de dodenherdenking op 4 mei of de kerstviering van Taveno.

Op zondag 20 januari neemt Feijen afscheid van de kerk van Swifterbant. De afscheidsdienst begint om 10.00 uur in de Protestantse Kerkzaal. Harm Feijen gaat zelf voor in deze dienst.

Na afloop van de dienst is er een informeel samenzijn in zaal 3 van de Hoeksteen waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst kunt u afscheid van Harm en Hennie Feijen nemen. Geeft u er de voorkeur aan om dit schriftelijk te doen dan kan dat ook.

Sinds half december staat er in De Hoeksteen een duidelijk herkenbare doos waarin persoonlijke wensen, groeten of gedeelde herinneringen kunnen worden gedaan.