Sportbedrijf Lelystad heeft meer startdata cursussen borstcrawl

Lelystad - Sportbedrijf Lelystad biedt ook dit jaar weer borstcrawlcursussen aan. Nieuw is dat er speciale cursussen voor beginners en voor gevorderden en meerdere startdata in het jaar zijn.

Het doel van de cursussen is om na 10 weken de borstcrawl op juiste wijze toe te kunnen passen en vele zwemmeters met de snelste van alle zwemslagen te kunnen volbrengen.

Ook nieuw is dat er tijdens de lessen gebruik gemaakt wordt van de nieuwste trainingsmaterialen en hulpmiddelen. Zoals onderwater-communicatie-apparatuur, onderwatercamera’s en geavanceerde zwemmaterialen. Door onder water te filmen, kan de cursist naderhand zien hoe hij zwemt en tijdens het zwemmen kan hij ook onder water aanwijzingen horen van de zweminstructeur en deze meteen toepassen. Diverse professionele zwemmaterialen ondersteunen de cursist bij het leerproces.

Diverse startdata

De startdata van de eerste cursussen in 2019 zijn donderdag 24 januari (beginners) en maandag 28 januari (gevorderden). Andere startdate zijn in april en september.

Kijk hier voor alle informatie over de borstcrawlcursussen en de mogelijkheden voor online inschrijven. Aanmelden kan ook bij de receptie van Sportcentrum De Koploper.