Voorstellingen in Agora Theater

Lelystad - Er zijn de komende weken de nodige voorstellingen in het Agora Theater. ‘Aladdin’ is voor kinderen, in ‘Sofasessies’ fileert Marian Mudder therapieën die ze heeft gehad en ‘Woodstock the Story - 50th Anniversary Tour’ is voor muziekliefhebbers.

Magische wereld

Bezoekers van ‘Aladdin’ kunnen zich vrijdag 11 januari om 19.00 uur laten betoveren door de magische wereld van Aladdin in een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden.

Openhartige en pittige voorstelling

‘Sofasessies’, ook vrijdag 11 januari te zien (aanvang 20.30 uur) is een komische, openhartige en pittige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, of het had kunnen gebruiken. Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies. In deze voorstelling fileert zij deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Roemrucht festival

In ‘Woodstock the Story - 50th Anniversary Tour’, donderdag 17 januari om 20.15 uur te zien, laat de negenkoppige cast met overgave de muziek beleven van onder anderen The Who, Santana, Melanie, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Crosby Stills & Nash en Creedence Clearwater Revival. ‘Woodstock the Story’ neemt de bezoeker mee naar dit roemruchte festival. Theaterscènes, beelden, de gepassioneerde live-band, geweldige muziek en ontwapenende humor geven een oprecht flowerpower-gevoel.