Flevo’s Mannenkoor houdt open repetities

Dronten - Flevo’s Mannenkoor houdt in de maand januari twee open repetities. De eerste is op donderdag 17 januari in zalencentrum Open Hof aan De Zuid 2 in Dronten en de tweede op donderdag 31 januari in één van de zalen van kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. De open repetities zijn van 20.00 tot 22.15 uur.

De open reptities zijn om te ervaren hoe leuk het is om samen met een groep enthousiaste mannen die van mooie muziek houden, mee te zingen, zo laat Flevo’s Mannenkoor weten.

Hedendaagse en klassieke muziek

Flevo’s Mannenkoor is opgericht in 1971 en telt momenteel 75 leden. Het koor staat onder leiding van Paul Michèl Tijssen. Het repertoire bestaat uit zowel hedendaagse als klassieke muziek. Naast diverse optredens (onder andere de 4 mei Herdenking en het Zonnebloemconcert) is het Concert in Kerstsfeer op tweede kerstdag in het theater van De Meerpaal in Dronten een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.

Informatie

Voor meer informatie kunnen belangstellende mannen bellen naar Hans de Boer, telefoon: 0320-222293 of 06-16603169. E-mailen kan ook: secretaris@flevosmannenkoor.nl.