Oeloek brengt een orde aan de prutsers

Dronten - De voorstellingen van Oeloek, zaterdag 19 januari om 20.15 uur in De Meerpaal te zien met ‘Droeftoeters’, barsten letterlijk van de energie. ‘Droeftoeters’ is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel.

Op het verkeerde been

Het publiek valt van de ene verbazing in de andere en staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen de mensen in de zaal om de oren en ze vragen zich af: hoe krijgen ze het verzonnen?

‘Droeftoeters’ is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. Ze blazen ze nog één keer hoog van de toren, voordat ze naar beneden struikelen.

Pijn aan je kaken

‘Intens grappig. Deze voorstelling doet pijn aan je kaken en is een aanslag op je lachspieren.’ ‘Vier super-energieke malloten die een zaal aan het huilen van het lachen krijgen. Absurd, snel, maf, komisch en overweldigend.’ ‘Anderhalf uur windkracht 8 door de zaal. Wat een energie.’ Kortom, de pers is unaniem lovend over deze nieuwe voorstelling van Oeloek.

Reserveren

Kaarten zijn te koop aan de kassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.