Afscheid van een trainer die haar sporen heeft verdiend

Dronten - Looptrainer Ingrid Timmer gaf donderdag 20 december haar laatste training aan de recreatieve lopers van Atletiek Vereniging Flevo Delta in Dronten. Ingrid heeft haar sporen gedurende 9 jaren verdiend door de creatieve wijze waarop ze invulling gaf aan haar trainingen.

Vele loopvormen heeft zij middels een spel door de lopers laten uitvoeren. Of het nu met speelkaarten, gecombineerd met fietsen, de trappen van het station of het Meerpaalplein was, Ingrid voelde iedere situatie feilloos aan.

De groep lopers heeft op gepaste wijze van haar laatste training een blijvende herinnering gemaakt. Een passend cadeau werd aangeboden waarbij een heus afscheidslied ten gehore werd gebracht.

Ook de laatste training werd gegeven op het Meerpaalplein en door het winkelcentrum waarbij als een soort obstacle run gebruik gemaakt werd van attributen uit de omgeving. Na afloop van de training was er in het clubgebouw van AV Flevo Delta de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Ingrid. In een gezellige sfeer werden er volop anekdotes van de afgelopen jaren uitgewisseld.

Ingrid blijft actief als loper binnen de vereniging. Daarnaast blijft ze zich op haar enthousiaste wijze inzetten voor de 3-dorpenloop en de Tulpenloop.