Groene keukens van Reddy nu ook in Lelystad

Lelystad - Reddy Keukens opende vorige week woensdag haar deuren aan de Ketelmeerstraat 94 in Lelystad.

Hiermee zet de Duitse keukenformule ook in Flevoland de deuren naar meer kwaliteit voor minder geld wagenwijd open. ‘Kwaliteit en functionaliteit tegen een scherpe prijs, dat staat bij Reddy voorop’, vertelt Reddy ondernemer Sjoerd Nabuurs.

Op maar liefst 500 vierkante meter biedt de winkel alles op het gebied van keukens. ‘We werken uitsluitend samen met A-merk leveranciers en bieden voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing. De veelzijdigheid en de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt.’

Daarnaast zijn alle keuken bij Reddy milieubewust. ‘Al onze keukens zijn groen! Bij Reddy Keukens komt het hout uit duurzaam beheerde bossen. Onze keukens krijgen daarom ook het PEFC-certificaat. Daarnaast heeft alle apparatuur minimaal energieklasse A+ en meestal A++’, legt Sjoerd uit.

Reddy maakt deel uit van de MHK Groep, de grootste inkooporganisatie van de Europese keukenmarkt. ‘Daardoor profiteren wij van mooie inkoopvoordelen die direct aan de klant worden doorgegeven. We tellen geen geld bij de prijs op, om dit later weer als korting weg te geven. Klanten hoeven bij ons dus niet te onderhandelen. Wij vertellen bij Reddy meteen wat de keuken écht kost. Lekker simpel. Daar houden we van!’, besluit de ondernemer.

www.reddy.nl