Jordan Roy brengt muzikaal eerbetoon aan George Michael (trailer)

Dronten - 'Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op is'. Een uitspraak die zowel op George Michael als op Jordan Roy van toepassing is. Jordan Roy geeft met de theatershow ‘Freedom’ een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Op 2 februari staat hij in De Meerpaal.

Het repertoire van George Michael wordt op een meesterlijke wijze vertolkt. Niet alleen zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid.

De voorstelling start zaterdag 2 februari om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 26 euro. Reserveren kan via 0321-388770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.