Onze Dorpskwis Dronten start met promotie

Dronten - Op 21 september is de kwisavond van de tweede editie van Onze Dorpskwis. Dat betekent dat honderden Drontenaren hun kennis over Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Ketelhaven weer uitgebreid zullen (laten) testen. De werving voor teams en sponsoren staat op het punt te beginnen.

Op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie van 3 januari vindt namelijk de kick-off van het evenement plaats. Er worden dan flyers verspreid met informatie over de datum van de introductiemiddag en de uiteindelijke feestelijke prijsuitreiking van de tweede editie.

Creatieve geesten gezocht

Voor het maken van het kwisboek, de bijbel van Onze Dorpskwis als het ware, worden trouwens nog creatieve geesten gezocht. Daarnaast is de organisatie nog op zoek naar één of twee bestuursleden, onder wie iemand die zich met de pr en communicatie bezig wil houden. Zij kunnen zich melden via secretaris@onzedorpskwis.nl.

Ongekend fenomeen

Onze Dorpskwis is vorig jaar over komen waaien uit Brabant. Daar is het een ongekend fenomeen. Op de quizavond beantwoorden teams op een zelf gekozen locatie de quizvragen. Ook voeren de teams opdrachten uit, verspreid over de gemeente. Hulplijnen (internet, familie, vrienden) mogen ingeschakeld worden.