Vier kavels aan het water in Wellerwaard gaan in de verkoop

Emmeloord - De gemeente Noordoostpolder start met de verkoop van kavels in Wellerwaard fase 2. Fase 2 bestaat uit dertien woningbouwkavels, waarvan negen met een ligging aan het water.

De eerste vier kavels aan de waterzijde gaan in januari in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich van 14 januari tot en met 15 februari 2019 inschrijven via woneninwellerwaard.nl. Begin maart vindt een loting plaats.

Wethouder Wiemer Haagsma: ‘Begin december zijn de eerste kavels overgedragen aan een aantal zeer enthousiaste kopers. De bouw van de woningen in fase 1 is daarmee begonnen. De kavels aan de waterzijde zijn in deze fase allemaal verkocht of in optie. De landkavels in fase 1 zijn nog beschikbaar. Vanwege de belangstelling voor wonen aan het water, starten we met de verkoop van de eerste waterkavels in fase 2’.

Ruim opgezette kavels

De kavels in de exclusieve woonwijk zijn met een omvang van meer dan 1500 m² ruim opgezet. Dit biedt alle ruimte voor het realiseren van een droomhuis in een uniek landschap. Informatie over de kavels en de kavelpaspoorten zijn te vinden op www.woneninwellerwaard.nl. In het kavelpaspoort staat een overzicht van de maatvoering, regels en ontwerprichtlijnen die van toepassing zijn.

Informatieavond op 24 januari

De gemeente Noordoostpolder houdt op 24 januari tussen 17.00 en 21.00 uur een informatieavond over de kavels in Wellerwaard in ’t Voorhuys in Emmeloord.