Nieuwe datum concert Kayak in Corneel

Lelystad - Wegens verandering in de line up van Kayak - en door de komst van topdrummer Hans Eijkenaar - zijn de agenda’s van de bandleden opnieuw op elkaar afgestemd en is het concert van Kayak in Corneel verplaatst van 1 februari naar 19 april.

Geld retour

Ticketkopers worden geïnformeerd per e-mail. Voor wie op de nieuwe datum verhinderd is, is het mogelijk dit tot uiterlijk 1 februari bij Corneel aan te geven en geld retour te krijgen. Er zijn ook nog tickets verkrijgbaar voor 19 april.

Niet meer weg te denken

Met klassiekers als ‘Wintertime’, ‘Starlight Dancer’ en vooral ‘Ruthless Queen’ is Kayak niet meer weg te denken uit de populaire Top 2000. De band toert al meer dan veertig jaar en met hun recente, lovend onthaalde zeventiende album ‘Seventeen’ bezoeken de symfonische progrockers de podia met nieuw elan.

Eigen stijl

In de begindagen werd de band vaak vergeleken met bands als Yes en Focus, maar al snel ontwikkelde de band een eigen stijl van symfonische rock die zich meer concentreerde op liedjes, in plaats van lang uitgespannen solo’s en instrumentale passages.