St Jansdal en huisartsen zetten polikliniek in Dronten voort

Dronten - De polikliniek in Dronten wordt voortgezet. Het St Jansdal ziekenhuis uit Harderwijk en de huisartsen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen (HAGRO Dronten) hebben besloten de samenwerking voort te zetten na het faillissement van de MC Groep.

Doordat de samenwerking door de twee overgebleven partijen wordt voortgezet, blijft de zorg in de polikliniek gegarandeerd en dichtbij voor de bewoners.

Specialismen

Patiënten kunnen terecht voor de volgende specialismen; cardiologie, chirurgie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, kaakchirurgie, kindergeneeskunde, KNO, longgeneeskunde, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, reumatologie en urologie. Ook voor röntgenfoto’s, echo’s en bloedafname kunnen patiënten als vanouds terecht in de polikliniek in Dronten.

Nieuwe spreekuren in Dronten

St Jansdal gaat, zoals bekend, de zorg in het ziekenhuis in Lelystad per 1 maart 2019 doorstarten. St Jansdal gaat in Dronten ook de spreekuren houden voor de specialismen die voorheen werden aangeboden door de MC Groep. Het betreft; longgeneeskunde, oogheelkunde, geriatrie en mogelijk ook preoperatief spreekuur. Hierdoor wordt een nog completer zorgaanbod bereikt. Na verloop van tijd zal op basis van ervaring en resultaat bezien worden of het zorgaanbod verder wordt uitgebreid.

Kijk voor meer informatie op de website van de polikliniek in Dronten.