Edsilia Rombley komt met pianoballades naar De Meerpaal

Dronten - Edsilia Rombley keert in 2019 terug in de theaters met haar nieuwe show ‘The Piano Ballads & More’. Vrijdag 11 januari om 20.15 uur staat ze in De Meerpaal in Dronten.

Samenstellen album

Het idee voor deze toer ontstond tijdens het samenstellen van haar album ‘The Piano Ballads Volume II’. De theatershow bestaat uit een aaneenschakeling van prachtige liedjes, gebracht vanuit een verrassend kleine setting. 

Eigen nummers

In het gevarieerde programma presenteert Edsilia eigen nummers afgewisseld met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek maken ‘The Piano Ballads & More’ tot een intense show die ontroert en vermaakt.

Mooie avond geven

Edsilia: ‘Ik wil heel graag een show maken waarin ik het publiek meer van mezelf kan laten zien en de mensen op die manier een mooie avond kan geven. De sfeer van theater past daar perfect bij. Dichtbij de mensen zodat iedereen voelt wat muziek kan doen.’

Reserveren

Kaarten voor de voorstelling reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur), telefoon: 0321-388770 of de website van De Meerpaal.