AxFlow verlengt huurcontract bij MAC3PARK aan de A6

Lelystad - AxFlow verlengt voor nog eens vijf jaar haar huurcontract van de toplocatie bij MAC3PARK aan de Pascallaan op bedrijventerrein Laserpoort in Lelystad.

Formule voor groei

Afgelopen week schudden Meine Breemhaar (MAC3PARK) en Joep Verhagen (AxFlow BV) elkaar de hand om de succesvolle samenwerking, die al sinds 2009 bestaat, nog eens vijf jaar voort te zetten. De centrale en makkelijk te bereiken locatie op het bedrijventerrein langs de A6 en nabij Lelystad Airport, maakt het MAC3PARK -complex tot een toplocatie.

Als leverancier van hoogwaardige speciaalpompen, roerwerken, doseerapparatuur en complete installaties voor de vloeistofverwerkende industrie, heeft AxFlow klanten in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast heeft AxFlow BV samen met het Europees Distributiecentrum (EDC) en AxFlow Systems een centrale rol voor de AxFlow Groep. De AxFlow Groep is opgericht in 1989 en heeft vestigingen in 30 Europese landen en in Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Vanaf de locatie in Lelystad worden alle nationale en internationale klanten optimaal bediend. De ligging zorgt tevens voor een optimale bereikbaarheid en biedt werkgelegenheid aan ruim 100 werknemers.

MAC3PARK biedt AxFlow circa 6.500 vierkante meter voor kantoren, service- en engineering afdelingen, voorraad en distributie en ook de ruimte om verder te groeien.

Wereldspeler in veel bedrijfstakken

AxFlow is onderdeel van multinational, Axel Johnson Group, een 5e generatie Zweeds familiebedrijf dat met circa 22.000 werknemers en een omzet van 8,5 miljard euro (2017) is uitgegroeid tot een wereldspeler in vele bedrijfstakken. AxFlow levert producten die onopgemerkt een grote rol spelen in het productieproces van vele producten die u als consument dagelijks gebruikt/verbruikt. Al meer dan 50 jaar vormt AxFlow de technische brug tussen de installaties van klanten en de producten van de toonaangevende leveranciers die AxFlow exclusief vertegenwoordigt. AxFlow levert deze systemen in de marktsegmenten: voedingsmiddelen, chemie, petrochemie, farmacie en (afval)waterbehandeling.

Kijk voor meer informatie op de website van AxFlow.

Fotobijschrift:
Joep Verhagen, Managing Director AxFlow B.V., schudt de hand met Meine Breemhaar, Algemeen Directeur MAC3PARK, voor de verlenging van het huurcontract.