Dop viert start fase 4 Flevo Golf Resort

Lelystad - De bouw van fase 4 op het Flevo Golf Resort in Lelystad is afgelopen vrijdag officieel van start gegaan.

Op de bouwlocatie werd de eerste paal geslagen en aansluitend werd er een hapje en drankje genuttigd in het clubhuis van de golfclub.

28 vrijstaande woningen

Op het eiland naast de golfbaan worden 28 vrijstaande woningen gebouwd door Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek. Het unieke aan deze woningen is dat ze compleet naar eigen wens kunnen worden ingedeeld.

Tijdens het feestelijke event heeft een van de kopers, de zoon van verkopend makelaar Henk Dop, een officiële paal geslagen. ‘Ik woon op dit moment in Amsterdam, maar de huizenprijzen stijgen enorm en het wordt er steeds drukker. In Lelystad zijn de huizenprijzen nog marktconform en hier woon ik op loopafstand van het strand, bos en de golfbaan. En bovendien sta ik vanaf hier binnen 45 minuten op het centraal station van Amsterdam’, vertelt hij enthousiast.

Deze keer wel op tijd

Een andere aanwezige koper licht toe: ‘Wij waren helaas net te laat met fase 3 op het Flevo Golf Resort. Dop Makelaars heeft ons op een wachtlijst gezet en ons direct benaderd toen er bekend werd dat fase 4 in de startblokken stond. Gelukkig waren we deze keer wel op tijd en kunnen we ons droomhuis bouwen!’

‘Leuk om te zien dat er zoveel opkomst is’, zegt Henk Dop enthousiast. ‘We hebben dit evenement georganiseerd zodat we de bouw feestelijk kunnen starten en toekomstige buren elkaar onder het genot van een hapje en drankje alvast wat beter te leren kennen.’

www.dop.nl