Bouw woningen in Wellerwaard van start

Emmeloord - Met de overdracht van de eerste twee grondkavels in de Wellerwaard kan de bouw van deze exclusieve woonwijk in Emmeloord van start.

Deze en vorige week passeerden bij de notaris de eerste kavels van Wellerwaard fase 1. Voor de kopers het moment waarop zij met de bouw van hun woning kunnen beginnen. De komende weken worden nog eens twee kavels overgedragen aan de kopers. De overige kavels aan het water zijn allemaal in optie. De kavels aan de landzijde zijn nog beschikbaar. De gemeente gaat nu verder met het voorbereiden van fase 2. Deze fase bestaat uit dertien eveneens riante kavels. Meer informatie hierover komt binnenkort beschikbaar.

Bijzondere woningen

Wonen in de Wellerwaard is iets bijzonders. Niet alleen zijn de kavels zeer ruim bemeten, ook de woningen zijn wat betreft ontwerp en uitstraling niet alledaags. Wethouder Wiemer Haagsma feliciteerde de kopers met de aankoop. Geheel in lijn met de pioniersgedachte overhandigde hij hen een symbolische schep en wenste hen succes met de bouw van hun nieuwe woning. Meer informatie op www.wellerwaard.nl