'Kerstfeest in de Jordaan' is feest der herkenning

Dronten - 'Kerstfeest in de Jordaan’, dinsdag 18 december om 20.15 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten, is een feest der herkenning.

Ouderwetse kerstshow

‘Kerstfeest in de Jordaan’ is een onvervalste, ouderwetse kerstshow waarin het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten wordt. Een feest der herkenning door de Amsterdamse succesnummers van Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti en diverse kerstliederen die voorbij komen.

Gevleugelde engelen

Na zijn grote succes in ‘Oh Johnny’ speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Vier gevleugelde engelen zingen de sterren van de hemel. In ‘Kerstfeest in de Jordaan’ blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan. Dit alles omlijst door hun grote successen en kerstliederen.

Reserveren

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 of via de website van De Meerpaal.