Gaat Marit Wim verleiden tot leuke reisjes? (filmpje)

Marknesse - Het lijkt erop dat boer Wim uit Marknesse zijn geliefde in Marit heeft gevonden en met haar een nieuwe passie heeft; reizen.

In Italië proosten boer Wim en Marit aan een romantisch gedekte tafel op een eerste mooie vakantie samen. En het smaakt naar meer. Marit heeft Wim de stoute bergschoenen laten aantrekken en eenmaal op pad over kronkelige romantische wegen gaat de akkerbouwer zelfs voorop naar de top van de berg. Met fraaie uitzichten die het polderlandschap bij Marknesse doen verbleken.

Nee heimwee heeft Wim in de nabijheid van Marit beslist niet naar de aardappelakkers. Dollend bij het Stand Up Paddling (suppen) en lachend als Marit te water gaat, geniet hij met volle teugen. Marit had op haar beurt niet gedacht dat Wim op het wiebelende varend vlotje zou stappen. De grenzen worden duidelijk verlegd.

Wat Marit betreft volgen er nog vele lange vakanties en Wim ziet dat misschien ook wel zitten, na de prachtige ervaringen in Italië. Al blijft de verantwoordelijkheid voor de boerderij natuurlijk. In de wolken op hun eerste reisje fantaseren ze ook volop over hun gezamenlijke toekomst op de boerderij in de Noordoostpolder.

In de uitzending van zondag zal Wim tijdens de reünie vertellen hoe de liefde er voor staat. De voortekenenen zijn gunstig. De pretoogjes van de populaire goedlachse boer die maar liefst 333 brieven kreeg glinsteren nog meer dan toen hij zich voorstelde aan boerzoekend vrouwelijk schoon in Nederland eerder dit jaar.