IJsclub Dronten zet de pomp aan voor het nieuwe seizoen

Dronten - De mannen van IJsclub Dronten hebben maandag de pomp gesmeerd en aangezet om het water weer op de ijsbaan te zetten. De schapen hebben de afgelopen weken het gras kort gegraasd en de laatste stukjes met wat overgebleven hoog gras zijn nog even snel gemaaid.

De pomp zal weer de hele week moeten draaien om de ijsbaan vol met water te krijgen. De ijsbaan is nu, na de aanpassingen van afgelopen zomer, over twee banen verdeeld.

Schaatsgarantie

IJsclub Dronten hoopt de inwoners van Dronten komende winter weer een mooie natuurijsvloer te kunnen bieden. Mocht onverhoopt deze winter de natuurijsbaan niet open kunnen gaan, dan biedt het bestuur dit seizoen weer schaatsgarantie en krijgen de leden aan het eind van het schaatsseizoen de gelegenheid een middag gratis te schaatsen op de kunstijsbaan van Leisure World in Dronten.

Aanmelden als lid

Inwoners van Dronten, die nog geen lid zijn, kunnen zich nog tot 1 december aanmelden als lid van de IJsclub Dronten. Een persoonlijk lidmaatschap kost 5 euro en een gezinslidmaatschap 10 euro per seizoen. Na 1 december geldt een dubbel tarief.

De ijsclub houdt op maandag 10 december de Algemene Ledenvergadering in het clubgebouw aan de Eskimolaan 1. Aanvang 20.00 uur.

Kijk voor het aanmeldingsformulier en informatie over de Algemene Ledenvergadering op de website van IJsclub Dronten.