Avonden over nieuwe onderwijscampus bijna uitverkocht

Lelystad - De deuren van de nieuwe campus voor voortgezet onderwijs in Lelystad openen in augustus 2020. Met het oog daarop houdt de Stichting voor Voortgezet Onderwijs (SVOL) drie informatieavonden. De belangstelling daarvoor is zo groot, dat er alleen voor 3 december nog enkele plekken zijn. Inmiddels hebben zich in totaal bijna 1500 bezoekers aangemeld.

De leerlingen zullen hun onderwijs volgen in zeven kleinschalige gebouwen. Veel jongeren en hun ouders krijgen met deze grote verandering te maken.

Om te kunnen vertellen hoe leerlingen begeleid gaan worden in de richting van de campus, hoe die campus er precies uit komt te zien en hoe het onderwijs vormgegeven wordt, houdt de SVOL drie speciale informatieavonden. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid de informatieavond op één van de drie middelbare scholen: ISG Arcus, De Rietlanden of SGL te bezoeken. De inhoud is op iedere avond dezelfde.

Deze avonden zijn dinsdag 27 november om 19.30 uur op De Rietlanden (uitverkocht), donderdag 29 november om 19.30 uur op de SGL (uitverkocht) en maandag 3 december om 19.30 uur op ISG Arcus (nog enkele plekken beschikbaar).

De avonden zijn voor ouders van leerlingen die al op één van de SVOL-scholen zitten en voor ouders van leerlingen in het basisonderwijs.

Aanmelden voor één van deze avonden kan tot en met vrijdag 23 november via de website van SVOL.