Vrienden van de Bieb houden mini-boekenverkoop

Lelystad - Stichting Vrienden van de Bieb houdt zaterdag 17 november een mini-boekenverkoop bij de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er tafels vol afgeschreven Sinterklaas-, kerst- en kookboeken te vinden op de eerste verdieping. De boeken kosten 0,50 euro per stuk. Opa’s, oma’s, vaders en moeders die lid zijn van de Vrienden van de Bieb krijgen op vertoon van hun lidmaatschapspasje de eerste twee boeken gratis.

Extra thema-boekenverkoop

Eén keer per jaar houdt Vrienden van de Bieb een grote boekenverkoop, waarbij afgeschreven materialen van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad verkocht worden. Soms, zoals in dit geval, is er een extra thema-boekenverkoop. De opbrengsten komen ten goede aan de bibliotheek.

De afgelopen jaren financierde Vrienden van de Bieb al verschillende projecten voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, zoals een nieuwe geluidsinstallatie, een beamer, een koffieautomaat en een podium. Daarnaast organiseert de stichting ook vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs en dragen ze regelmatig bij voor extra auteurs. Voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de stichting dan ook van onschatbare waarde.

Vrienden van de Bieb is een stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen, projecten en literaire cafés. Iedereen die de bibliotheek graag wil steunen kan lid worden.

Kijk hier voor meer informatie.