Odd Fellows Dronten houden bridgedrive voor hospice

Dronten - Alle bridgespelers uit de wijde omgeving van Dronten kunnen zaterdagmiddag 24 november meedoen aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst gaat naar het Hospice. De Odd Fellows organiseren dit samen met de Algemene Bridge Club Dronten.

Vanaf 12.30 uur is de ontvangst is de ontvangst in het Denksportcentrum aan de Oost 52 in Dronten. Om 13.30 uur starten we met de drive onder leiding van de Algemene Bridge Club. Net als in voorgaande jaren, bridgen de deelnemers in twee lijnen: een lijn voor thuis - en beginnende bridgers en een lijn voor verenigingsbridgers. Beide lijnen spelen afzonderlijk topintegraal. De verenigingsbridgers spelen deze middag 24 spellen en de thuis- en beginnende bridgers 18 spellen. De kosten bedragen 25 euro per bridgepaar.

De bridgedrive voor het goede doel vindt voor de achtste keer plaats, laat Jan Bruins van Odd Fellows Dronten weten. 'Dit keer willen we een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten. Naast betaalde krachten, werken er in het hospice circa 100 vrijwilligers. Jaarlijks is er ruim 30.000 euro nodig in giften en dergelijke'.

Bridgers kunnen zich opgeven bij Jan Bruins, tel. 0321-312709, of via e-mail: janwbruins@hetnet.nl. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op bankrekening: NL54 RABO 0143 8100 22 ten name van Flevolandloge nr. 83 onder vermelding 'bridgedrive'. Opgave is mogelijk tot 18 november.