Boer Wim ineens smoorverliefd op Marit (video)

Marknesse - Ineens is de vonk van liefde overgeslagen op de boerderij van de sympathieke boer Wim in de televisiehit Boer Zoekt Vrouw.

Waar de hartstocht met twee en drie dames onder zijn dak maar niet wilde ontbranden op de zwoele zomeravonden, was daar in de uitzending van zondag ineens de passie. Marit die, na het vertrek van Paula, nog als enige over was gebleven bij de akkerbouwer had blijkbaar al haar reserves jegens de aardappelboer overboord gegooid.

Flirten dat het een lust is

En Wim op zijn beurt had de aansporingen van Yvon Jaspers ter harte genomen. Hij flirtte dat het een lieve lust was. Hij gaf ineens complimentjes, legde op de basaltblokken van het IJsselmeer zijn hand op haar schouder. ‘Ik heb wel het idee dat we dichter naar elkaar toe kruipen’, sprak hij. ‘Het voelt goed’, waren de woorden van Marit. 

Racend op een squad over de stoffige polderakkers vloog het duo de verbouwereerde Yvon Jaspers in de armen. ‘Wat is hier gebeurt’, piepte ze polsend of de twee wel samen op vakantie wilden. Maar de vraag of de twee klaar waren voor een gezamenlijk tripje hoefde ze niet eens meer te stellen. Nee ze ging veel verder. Of er al gezoend was? Met een dikke lach kwam er bij beiden een ja over de tong. Nee meer wilde ze niet weten. De beelden spraken boekdelen. En waarom bracht de regie het logeerbed van Marit subtiel in beeld. Het lag bezaaid met kleding. Had ze daar echt geslapen? 

Noord-Italië

Nu boer Wim en Marit hebben besloten er samen voor te gaan, gaat Wim op bezoek bij Marit in de stad. Ook al is hij verknocht aan het platteland, hij vindt al snel zijn draai in het appartement van Marit. De vriendinnen van Marit komen langs voor de lunch en leggen Wim het vuur na aan de schenen. Vinden zij Wim een geschikte man voor Marit? Wim en zijn ‘Ma’, zoals hij haar al liefkozend noemt, stappen in de uitzending van zondag in het vliegtuig voor hun citytrip naar Noord-Italië.