Bultpark is verrijkt met gedichtenroute

Lelystad - Het toch al mooie Bultpark in Lelystad is nu verrijkt met een gedichtenroute. Het zijn de tien beste gedichten die de gedichtenwedstrijd opleverde, die afgelopen voorjaar werd uitgeschreven onder middelbare scholieren.

De wedstrijd 'Het Bultpark in gedichten' was een initiatief van de Stichting Bultparkcomite, samen met Doree de Kruijk. Er kwamen tientallen inzendingen binnen. Uit deze inzendingen werden door een deskundige jury de 10 beste gedichten gekozen. Deze zijn afgedrukt op een trespabordje en bevestigd op de leuningen van tien banken in het park. Zo is er een aantrekkelijke route onstaan met gedichten, die je op een heel andere manier naar het park laten kijken.

De route staat ook op papier. Hij is gratis af te halen in de Ruiltuin (achter school De Kring) tijdens openingsuren en in de Duurzaamheidswinkel op het Stadhuisplein.

Op de foto's bij dit bericht de tien winnaars: Femke Broekema, Roos bij 't Vuur, Nina Fokker, Joël Hoeve, Nina Hutten, Veerle de Zoete, Jesse Dijs, Koen van Waveren, Marith Zeilstra en Sweley Ahmadi.