Laatste kans aanmelden Promotie Award

Lelystad - Kandidaten voor de Lelystadse Promotie Award of de Positiviteits Prijs kunnen nog tot en met maandag 19 november worden aangemeld bij City Marketing Lelystad.

Promotie Award

De Promotie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf, de organisatie of instelling die zich het afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad. De winnaar ontvangt een unieke award, gemaakt door een Lelystadse kunstenaar. De organisatie van de KinderMudRun sleepte deze prijs vorig jaar in de wacht.

Positiviteits Prijs

Er is ook aandacht voor individuen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur van Lelystad. Denise Dobber, mede-eigenaresse van DD Dance Studio, ontving in 2017 de Positiviteits Prijs.

Deadline

Kandidaten kunnen met een korte motivatie worden aangemeld via info@citymarketinglelystad.nl. Alle aanmeldingen dienen vóór 20 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Ze worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens City Marketing Live op donderdag 6 december van 16.00 tot 19.00 uur. Mensen die hierbij aanwezig willen zijn kunnen een e-mail sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee men komt.