Swifterbant heeft zijn eigen sportplaatjesverzamelalbum

Swifterbant - Albert Heijn Swifterbant heeft een exclusief sportplaatjesverzamelalbum gelanceerd. In het album staan alle lokale en sportieve helden uit Swifterbant.

‘Wij hebben een album uitgebracht waar alle verenigingen uit Swifterbant aan konden deelnemen, groot en klein. Wij zijn dan ook bijzonder trots op het eindresultaat,’ aldus Harold Kats, manager van de Albert Heijn in Swifterbant.

Collector's item

Het sportplaatjesalbum van en voor Swifterbant is een collector's item waar veel verenigingen aan hebben meegewerkt, waaronder voetbal, handbal, tennis, tafeltennis, gymnastiek, twirling en judo. Het is een verzamelalbum voor iedereen die sport, waar je jezelf en je clubgenoten in terug kan zien. Tevens laat het album diverse takken van sport zien.

‘Als je dit boek over een aantal jaren weer doorbladert, kan je met trots terugkijken op jezelf en dit boek wellicht vol trots laten zien aan je kinderen of kleinkinderen,’ aldus Henk Slump, eigenaar van Albert Heijn Swifterbant.

Exclusief verkrijgbaar

Het verzamelalbum is exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Swifterbant. Bij iedere 15 euro aan boodschappen of bij besteding van 25 euro in Eetcafé A. de Huijskamer ontvangt de klant één pakje stickers. Iedere week zijn er bij de Albert Heijn Swifterbant actieweken waarbij de klant bij bepaalde producten gratis stickers krijgen.