The Bruceband brengt 'Born in the USA' integraal in Corneel

Lelystad - In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn roemruchte zevende album uitbracht. 'Born in the USA' is met dertig miljoen verkochte exemplaren Springsteens succesvolste album ooit. Van het album werden zeven singles een Top-10 hit.

Uitgebreide tour

Nu brengt The Bruceband, Europa’s ‘nummer 1 Springsteen Tributeband dit legendarische album van The Boss naar de Nederlandse podia met een uitgebreide tour, die op zaterdag 25 mei 2019 Lelystad aandoet. Alle hits - van ‘Born in the USA’ tot ‘I’m on Fire’ en van ‘Glory Days’ tot ‘Dancing in the Dark’ komen tijdens deze wervelende show aan bod. De voorverkoop is gestart via de site van Corneel.

Bekende naam

The Bruceband is inmiddels een bekende naam in tributeland. De band ademt Springsteen. The Bruceband bestaat al ruim vijftien jaar en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en heeft een reputatie opgebouwd als ‘the next best thing’. Net als bij The Boss zijn monstershows van dik drie uur de norm. Bij de laatste clubtour, waar The Bruceband ‘Darkness On The Edge Of Town’ integraal neerzette voor uitverkochte zalen, waren shows van drie uur en veertig minuten geen uitzondering. Met een repertoire van zo’n 150 Springsteen-songs worden verzoekjes vrijwel altijd gehonoreerd en is geen enkele show hetzelfde.