Boer Wim zoekt vrouw: Nog maar één dame over

Marknesse - In Boer Wim Zoekt Vrouw volgt de redactie de verrichtingen van boer Wim Droog uit Marknesse.

Haast schokkend nieuws - of kwam het eigenlijk niet als verrassing? - in de meest recente aflevering van Boer Zoekt Vrouw! Boer Wim zag namelijk Paula op eigen initiatief van zijn erf vertrekken.

In de houding van Wim was nog maar weinig veranderd. Dat zagen de meiden ook wel in. Het is allemaal erg gezellig, maar de diepte induiken, nee, dat gebeurt niet. Zondagavond zagen we Paula uitwaaien op de racefiets. Tijdens het ritje door de polder kwam ze tot inzicht dat het zo niet langer kon. Ze volgde haar gevoel. De twijfels waren te groot, waardoor ze besloot te vertrekken. ‘Goed verwoord. Respect. Heftig. Knap van je’, waren de woorden van Wim.

Het vertrek van Paula maakt het er niet makkelijker op voor Marit, die nu alleen over is. Ook zij zit nog vol twijfels. Ze weet nog steeds niet of Wim haar wel leuk vindt en of zij hem wel leuk vindt. Opnieuw moest presentatrice Yvon Jaspers onze Wim toespreken. Levert dat wat op?

In de komende aflevering zoeken Wim en Marit, het kan ook niet anders nu Paula weg is, elkaar steeds meer op. Ze nemen de tijd en leren elkaar beter kennen. Ze gaan ontdekken of ze samen op citytrip gaan. Als het aan Wim ligt, dan gaat dat er zeker van komen. ‘Het gaat goed. Ik heb het idee dat we naar elkaar toe kruipen. Met behoorlijk sprongen’, aldus boer Wim.