Boer Wim Zoekt Vrouw: de dames twijfelen

Marknesse - De redactie volgt wekelijks de verrichtingen van Boer Wim Droog uit Marknesse in het populaire programma Boer Zoekt Vrouw. Nog twee vrouwen zijn in de race voor Wim, die twijfels achterlaat bij Paula en Marit.

In de aflevering van zondagavond gingen Wim en zijn meiden zwemmen in een plas vlakbij zijn huis. In het water wordt gesparteld en getennist. Wim blijkt niet zo’n sportman, zo vinden de meiden. Daarna vindt er bij Wim een barbecue plaats, waar zijn vrienden ook aanwezig zijn. Een van zijn vrienden wijst Wim erop dat de meiden overduidelijk oogcontact zoeken, maar zelf heeft de boer dat niet zo door.

Komende zondag volgt de laatste aflevering van de logeerweek. ‘Ik zie mezelf hier niet zo snel’, laat Paula weten. ‘Op het moment dat je iemand heel erg leuk vindt kan je je makkelijker over dingen heen zetten. Als je twijfels hebt over die persoon, weegt dat extra zwaar.’ Marit denkt dat Wim er allemaal iets te makkelijk over denkt. ‘Hij is nog steeds niet super persoonlijk. Ik geloof niet dat we dichter bij elkaar komen.’