'Grote stappen' gezet richting Samenloop voor Hoop 2019

Dronten - De foyer van De Meerpaal in Dronten was woensdagavond goed gevuld. Ruim 80 personen kwamen naar de kick-off voor de Samenloop voor Hoop 2019. Samen met voorzitter Nico Vollebregt nam burgemeester Aat de Jonge 'grote stappen' richting het wandelevenement.

'De symboliek van de stappen is niet zomaar uit de lucht komen vallen', aldus Vollebregt. 'Dit jaar is Fred Rosier bestuurslid sponsoring geworden en heeft een perfect sponsorplan uitgedacht. Sponsors kunnen grote en/of kleine voetstappen kopen. Deze stappen staan voor een bepaald sponsorbedrag. De stappen worden op het plein geplakt en vormen op deze wijze een indrukwekkende route'.

Paarse klompen

Om de stappen kracht bij te zetten kreeg de burgemeester een paar paarse klompen, de kleur van het evenement. Samen zetten zij de eerste stap naar een succesvol evenement. De trotse voorzitter sprak de wens uit dat de burgemeester, die 27 oktober officieel afscheid neemt van de gemeente Dronten, volgend jaar met hem samen op paarse klompen de eerste ronde kan lopen.

Mensen die het evenement ook willen sponsoren door middel van het kopen van grote of kleine voetstappen, kunnen zich melden bij Fred Rosier via stapvooreenstap@kpnmail.nl.