Kick Off SamenLoop voor Hoop 2019 in Dronten

Dronten - Na drie succesvolle edities in 2013, 2015 en 2017 komt er weer in SamenLoop voor Hoop in Dronten. De editie 2019 vindt plaats op 25 en 26 mei op het Meerpaalplein in Dronten.

Voorzitter Nico Vollebregt: 'Deze bijzondere wandelmarathon lijkt ieder jaar wel eerder, en nog intensiever te leven. We hebben nu al 17 ingeschreven teams en een hele indrukwekkende rij met sponsoren. Je zou er stil van worden!'

Vandaag, woensdag 17 oktober, is in De Meerpaal de officiële kick-off van de SamenLoop voor Hoop in Dronten 2019. Vollebregt: 'Vanaf 19.30 uur is iedereen die meer wil weten over de Samenloop voor Hoop van harte welkom. We zijn trots en vereerd dat burgemeester Aat de Jonge de echte aftrap wil geven. Tijdens een korte presentatie wordt het bestuur voorgesteld en kan iedereen aansluitend alle informatie ophalen bij de diverse commissies'.

'Ik spreek de wens uit veel mensen uit heel de gemeente Dronten te mogen ontmoeten tijdens deze kick-off. We doen dan ook heel nadrukkelijk een oproep aan inwoners van Biddinghuizen, Ketelhaven en Swifterbant: kom vooral ook! Het is een samenloop in Dronten maar van alle inwoners van de gemeente', aldus de trotse voorzitter Vollebregt.