Spectaculair eerbetoon aan Wubbo Ockels in De Meerpaal (trailer)

Dronten - Het waren zo ongeveer Wubbo Ockels laatste woorden: 'Save the earth'. Deze tekst is dé inspiratiebron en titel geworden voor een theatershow die op 1 november is te zien in De Meerpaal in Dronten. Met onder anderen Jörgen Raymann, Roelof Hemmen, Bert Heerink en Reinier van den Berg.

Het leven en de dromen van Ockels worden geëerd

Jörgen Raymann is de spil in een show rond een van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden: astronaut Wubbo Ockels. Via een enorm videodecor beleeft het publiek de lancering van de Space Shuttle en worden de beelden getoond die Ockels schoot vanuit de ruimte: daar waar zijn passie om de wereld te redden ontstond. Met veel humor en muziek gespeeld door een liveband met zanger Bert Heerink worden het leven en de dromen van Ockels geëerd. Zijn uitvindingen, vooruitstrevende ideeën en de energie waarmee hij talloze mensen inspireerde.

Multimediaspektakel

Wubbo’s last words: Save the Earth is een twee uur durend multimediaspektakel. Jong en oud zal zich aangesproken voelen door de humor, indrukwekkende beelden en nieuwe meeslepende composities, aangevuld met songs van onder meer Michael Jackson, David Bowie, John Farnham en Pink Floyd.

De voorstelling is een ode aan de dromen van een mooi mens. Tegelijkertijd gaat het publiek blij en optimistisch naar buiten. Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn!? De show steunt de Plastic Soup Foundation en de stichting Happy Energy. Kijk voor meer informatie op de website van Save the Earth.

Reserveren

De voorstelling start op donderdag 1 november om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten 29,50 euro. Reserveren kan via 0321-388770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.