Inschrijving voor Lelystadse Promotie Award is geopend

Lelystad - Welk bedrijf, organisatie of instelling heeft zich het afgelopen jaar het meest succesvol ingezet voor de promotie van Lelystad? De inschrijving voor de Promotie Award is geopend.

Aanmeldingen voor zowel de Promotie Award als de Positiviteits Prijs moeten met een korte motivatie vóór maandag 19 november binnen zijn bij City Marketing Lelystad via info@citymarketinglelystad.nl

Promotie Award

Succesvolle promotie is een breed begrip. Denk bijvoorbeeld aan het halen van landelijke media, het organiseren van een geslaagd evenement, het creëren van werkgelegenheid en zo tal van andere voorbeelden. Het bedrijf, de organisatie of de instelling die dit volgens de jury het beste heeft gedaan gaat er vandoor met een unieke award, gemaakt door een Lelystadse kunstenaar.

Positiviteits Prijs

Er is ook aandacht voor individuen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan Lelystad. Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur van Lelystad. Herken jij een familielid, collega of misschien wel jezelf in deze omschrijving? Stuur je aanmelding in en wie weet gaat hij of zij er wel vandoor met de kleine bokaal, Lelypas cadeaubon en natuurlijk het belangrijkste: de eer.

Prijsuitreiking

Alle aanmeldingen inclusief motivatie dienen vóór maandag 19 november bij City Marketing Lelystad binnen te zijn. Alle aanmeldingen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury, dit jaar voor het eerst voorgezeten door wethouder Janneke Sparreboom. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens City Marketing Live op donderdag 6 december van 16.00 tot 19.00 uur. Traditiegetrouw vindt deze feestelijke bijeenkomst plaats in Agora Theater. Mensen die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl met daarin het aantal personen waarmee men komt.