Elferink Schoenen wordt feestelijk geopend

Dronten - Op zaterdag 29 en zondag 30 september is het feest in de nieuwe winkel van Elferink Schoenen in Stadscentrum SuyderSee. Samen met haar klanten viert ze dan de officiële opening.

Met Elferink Schoenen heeft het centrum van Dronten er een specialist in kinder- en comfortschoenen bij. Het bijna 150 jaar oude familiebedrijf nam dit voorjaar de winkel van Hafkamp Modeschoenen in Dronten over. 'Een logische stap, omdat we in 2017 ook de schoenenzaak in Emmeloord van Hafkamp hebben overgenomen', aldus eigenaar Niels Elferink. Naast de filialen in Dronten en Emmeloord heeft Elferink Schoenen ook vestigingen in Hattem, Kampen en Raalte.

Het assortiment van Elferink Schoenen is een combinatie van comfortschoenen en stijlvolle, modieuze schoenen. Niels: 'Ons doel is om voor iedereen goed passende en comfortabele schoenen te vinden. Daarom verkopen we schoenen in diverse wijdtematen, halve lengtematen en veelal met een uitneembaar voetbed'.

De trend van dit seizoen: bikerboots

'Naast dat een schoen goed moet zitten, moeten ze er natuurlijk ook leuk uitzien', vindt bedrijfsleidster Corine Korving-Vlot. 'Dit najaar zien we voor dames veel bikerboots. We hebben ze in diverse uitvoeringen, van de stoere bekende Dr. Martens tot vrouwelijke uitvoeringen van bijvoorbeeld Piedi Nudi of Gabor. Voor de mannen zien we naast de nette veterschoenen van Floris van Bommel ook diezelfde stoere trend terugkomen in veterboots. De kindercollectie bestaat vooral uit de kleine versies van de dames en herenschoenen, maar dan met een speels element. Zoals een bikerboot met bloemetjes of een sneaker met een felgekleurde zool'.

Tijdens de feestelijke opening is er uitgebreid gelegenheid de najaarscollectie te bekijken. Ook staat er op 29 en 30 september voor iedere klant iets lekkers klaar in de winkel en zijn er diverse leuke acties.