KernGezond officieel geopend in De Koploper

Lelystad - Onder grote belangstelling van familie, vrienden en genodigden is zaterdag de nieuwe locatie van KernGezond in De Koploper aan de Badweg officieel geopend.

Nadat de openingshandeling was verricht, gingen de lichten aan en namen eigenaren Chris Bruijn en Jeroen Morssink de belangstellenden mee naar binnen.

De bouw, onder begeleiding van Sportbedrijf Lelystad en hoofdaannemer Trajectbouw, heeft slechts drie maanden geduurd. Begin augustus is het gezondheidscentrum in gebruikgenomen door alle therapeuten en de kernpartners. Begin september is KernGezond Sport, het fitness- en squashgedeelte, open gegaan.

Chris vertelt: 'Wij dromen al jaren van een locatie waar wij de zorg en faciliteiten die (top)sporters krijgen om weer fit te worden aan iedereen kunnen bieden. Met een zwembad in hetzelfde gebouw en nieuwe mogelijkheden tot samenwerking met onze kernpartners en het Sportbedrijf, is deze droom een stuk dichterbij gekomen'.

Open dag op 15 september

KernGezond houdt op zaterdag 15 september een open dag voor alle inwoners van Lelystad. Tussen 10.00 en 12.00 uur is iedereen welkom bij het gezondheidscentrum. Ook de KernPartners zijn aanwezig. Vanaf 12.00 uur kunnen inwoners gratis fitnessen en/of squashen bij KernGezond Sport.