Meerpaaldagen meer dan muziek alleen

Dronten - Met namen als Waylon, de Dronter coverband Suit Up!, Paul de Munnik, Abba Fever, Stef Ekkel en vele anderen valt er tijdens de Meerpaaldagen muzikaal genoeg te genieten. Maar er is meer dan muziek alleen.

Tijdens de Meerpaaldagen kun je aan diverse spectaculaire sport- en spelactiviteiten deelnemen. Zoals het behendigheidsspel ‘Knockout race’. Klim samen met een andere deelnemer op het kussen en ontwijk de draaiende obstakels. Kan jij overeind blijven?

Beschik jij over wat uithoudingsvermogen? Doe dan mee met Klaver Bungee. Daag drie tegenstanders uit en laat (terwijl je vastzit aan een bungee-elastiek) zien dat je sneller bent.

Meer fan van voetbal? Speel dan mee met Bungee Soccer. Dit is voetballen maar dan net anders. Al hangend aan een bungee-elastiek speel jij een potje voetballen. Succes!

De Gyrospace is een activiteit voor de echte durfal. Ben je 12 jaar of ouder en niet snel misselijk? Laat je vastmaken in de ring en dan… Draaien maar!

Degenen die geen last hebben van hoogtevrees kunnen onder andere de klimtoren (8 meter) en de Drakenbasejump beklimmen. Klim eerst omhoog en dan.. een val van 6 meter naar beneden. Durf jij het aan? Deelname vanaf 9 jaar.

Naast bovengenoemde is er nog veel meer. Denk aan de multitrampoline, de kinderkermis, diverse spring- en klimkussens, lasergamen, racen in de Racingroom Expericience, karten op de kinderkartbaan en voetballen in een panna Arena.

Kijk voor het complete programma op de website van de Meerpaaldagen.

Gerelateerd nieuws