OFW overhandigt sleutels studentenkamers

Dronten - Het nieuwe schooljaar van Aeres Hogeschool gaat over een maand weer van start. Tijd voor de eerstejaarsstudenten om hun kamer in te richten op de Green Campus in Dronten. Oost Flevoland Woondiensten (OFW) overhandigde de eerste 150 studenten de sleutel van hun kamer. De overige 204 studenten ontvangen de komende dagen hun sleutel.

Samen met een aantal medewerkers en een heleboel sleutels vertrok de Campusconsulent woensdag naar de Green Campus. De studenten ontvingen de sleutel bij de deur van hun hun nieuwe kamer. Zo konden de studenten ook alvast kennis maken met de consulent die vier dagen per week op de Campus is en er dagelijks spreekuur houdt. Bij de Campusconsulent kunnen de studenten terecht voor vragen en om problemen te melden die te maken hebben met huisvesting.

OFW heeft 354 kamers op de Campus. Vorig jaar droeg Aeres Hogeschool de verhuur ervan over aan de woningcorporatie. Vorig jaar besteedde OFW de verhuur ervan uit aan Wolf Huisvestingsgroep, gespecialiseerd in verhuur van studentenwoningen. Vanaf dit schooljaar doet OFW het zelf.