ISPA Vastgoed gaat woningen ontwikkelen in Warande

Lelystad - ISPA Vastgoed uit Almere is de winnaar van een openbare inschrijving voor twee bouwkavels in de Lelystadse wijk Warande. De ontwikkelaar gaat de komende periode een plan uitwerken voor maximaal 20 woningen.

Zowel rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen zijn hier mogelijk.  In het plan moeten blijvende erfafscheidingen mee worden ontworpen.  

Olmenpark

De bouwkavels waarvoor ISPA Vastgoed een bouwplan gaat maken, maken deel uit van het gebied nabij het nog aan te leggen Olmenpark. Aan dit park is de naam ontleend van het deelgebied waar nu en de komende periode nieuwbouw gaat plaatsvinden: ‘De Olmen’. De Olmen zal weer bestaan uit verschillende buurtjes met een eigen identiteit. Zo liggen de woningen die ISPA Vastgoed ontwikkelt in een buurtje dat het karakter van een modern tuindorp moet krijgen. De woningen die komen te liggen aan de straten Margriet, Kamille, Klaproos, en Gentiaan moeten volgens het beeldregieplan een vrolijke en zomerse uitstraling krijgen, geïnspireerd op het werk van kunstschilder Piet Mondriaan.

Inschrijven als belangstellende

Zodra ISPA Vastgoed het bouwplan gereed heeft en met de te bouwen woningen in verkoop gaat, wordt dat gemeld op de website www.woneninlelystad.nl en via de eigen site van de ontwikkelaar. Geïnteresseerden voor een van de woningen op deze locatie, kunnen zich alvast als belangstellende inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@ispavastgoed.nl.