Vernieuwde Lidl in Lelycentre opent woensdag

Lelystad - Wethouder John van den Heuvel opent woensdagochtend het vernieuwde Lidl-filiaal in 't Lelycentre. Klanten kunnen dan na een korte verbouwing weer voor boodschappen terecht in de supermarkt.

De winkel aan de Passage 1 heeft een flinke opknapbeurt gekregen. De vloeroppervlakte is aanzienlijk groter geworden. Daarnaast heeft het filiaal ruimere openingstijden. Bij besteding vanaf 25 euro kunnen klanten het eerste uur gratis parkeren.

Supermarktmanager Floris: 'Wij zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal. Dagelijks bakken wij een ruime variatie ovenverse broodjes en hopen hiermee onze klanten te kunnen verrassen'.

Maak kans op één minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.